Ervaringen

Andrea Brouwer (57)

Vanwege onrustige benen ben ik bij Mirjam terecht gekomen. In de zomer vooral met warm weer had ik 1 a 2 uur ‘s avonds onrustige benen wat ten kosten van de slaap ging.  De oefeningen en massages werkten verlichtend en zeker na de eerste massage geweldig geslapen! Ik heb de behandelingen als prettig ervaren. Mirjam gaat rustig te werk, de ruimte is prettig, schoon en met heerlijke rustgevende muziek! Mensen met vergelijkbare klachten kan ik deze niet- belastende en voor mij effectieve behandeling aanraden. Door regelmatig de oefeningen te blijven doen heb ik echt nu zelf onder controle.

Teunie vd kamp (52 jaar)

Ik heb bijna 1 jaar spatadermassage gehad. Eerst vrij regelmatig later konden we dit afbouwen tot 1 keer in de maand.
Bij de massage en de oefeningen had ik echt baat, het gaat nu zelfs zo goed dat ik niet meer terug hoef te komen.
Dus zwanger of in de overgang het is iedereen aan te raden die last heeft van pijnlijke spataderen.
Mirjam is een vriendelijk en professioneel persoon.

Lyke Beneken (37)

Tijdens mijn eerste zwangerschap had ik al behoorlijk last van spataderen. Bij mijn tweede zwangerschap kwamen de klachten al veel sneller en heftiger terug. Mijn verloskundige informeerde mij daarom over deze therapie. Na jouw website te hebben bekeken heb ik meteen contact opgenomen. Al heel snel kon ik terecht en wat heb ik een baat gehad bij de behandelingen! Meteen na de massages voelde ik verlichting. Zo ontzettend fijn! En samen met de tips voor in het dagelijks leven heeft het mij heel erg geholpen. Het is altijd heel gezellig geweest en ik ben ontzettend blij dat ik deze therapie heb gedaan! Super!

Ariëtte Vlijm (31)

Bij mijn laatste twee zwangerschappen heb ik veel last van spataderen gehad. Bij de laatste zwangerschap ben ik vanaf 15 wk bij Mirjam terecht gekomen. Ik heb de behandelingen prettig ervaren. Ondanks dat er veel warme dagen waren (zomer/najaar 2016) en ik erg veel last van de spataderen had, verlichtte en verminderde het zeker. Ik vond het altijd prettig en gezellig om bij je te komen. Ik zou ook iedereen jou aanraden. Nogmaals Bedankt!

Sanne Mulder-Hartog (31)

Tijdens mijn eerste zwangerschap verergerde mijn spataderen en klachten in mijn benen, met name in mijn rechter been. Via de verloskundige kreeg ik te horen over spatadertherapie. Ik ben toen op internet gaan zoeken en kwam toen bij jou praktijk terecht. Ik heb de behandelingen als zeer fijn ervaren. Het gaf al gelijk na de eerste behandeling verzachting van de klachten. In de loop van de behandelingen werd het steeds beter en werden de klachten merkbaar minder. Daarbij was het ook altijd genieten en gezellig tijdens de behandeling. Daarbij met de professionele tips en oefeningen voor een nog beter effect van de behandelingen. Ik zal de behandeling bij jou echt iedereen aanraden. Ik ben je heel dankbaar Mirjam.

Henrieke Wiebenga (27)

Omdat spataderen bij ons in de familie voorkomen en ik tijdens mijn eerste zwangerschap hier al wat last van kreeg, ben ik tijdens mijn tweede zwangerschap al redelijk op tijd terecht gekomen bij Mirjam. Door de behandelingen heb ik bijna geen last gehad van spataderen en er zijn ook geen grote ontsierende spataderen ontstaan. Dit is te danken aan de behandelingen en de adviezen die Mirjam heeft gegeven. Mirjam is professioneel en de behandelingen waren altijd ontspannend en gezellig. Ik ben dus erg tevreden. Mocht ik in de toekomst toch weer last krijgen zal ik zeker weer naar Mirjam gaan.

Paulien Dijkslag (30)

Tijdens mijn tweede zwangerschap kreeg ik last van mijn benen en een grote spatader. Via de verloskundige kwam ik bij Mirjam terecht. De behandeling was zeer aangenaam, effectief, ontspannend en ook nog eens gezellig. Professionele tips gekregen om beter de zwangerschap door te komen. De klachten namen grotendeels af. Erg prettig dus.

Heidy van Wijk (37)

Ook ik ben doorverwezen naar Mirjam doordat ik al vroeg in de zwangerschap last kreeg van spataderen in voornamelijk mijn linkerbeen. Ik ben op het laatst toch wel elke week bij Mirjam geweest, dat voelde goed, had er daardoor minder last van mijn benen en het was ook nog eens ontspannend.

Nu, 3,5 maand later, had ik nooit gedacht dat het zo zou wegtrekken. Ik heb nog wel spataderen maar lang niet meer zo erg en het allerbelangrijkste is dat ze geen pijn meer doen, daar heeft Mirjam zeker aan bij gedragen.

Everien Vogel (52)

Vanwege pijn in mijn rechterkuit en nachtlijke onrust in mijn benen ben ik bij Mirjam terecht gekomen.
Alhoewel er niet echt dikke spataderen te zien waren, vermoedde Mirjam toch dat deze de oorzaak waren van mijn klachten. Na twee massages met een week rust ertussen was de pijn in mijn been verdwenen, na nog een paar keer waren mijn rusteloze benen in bed ook over. In totaal heb ik 10 behandelingen gehad (vergoed door mijn aanvullende verzekering CZ). De afspraak is dat ik nu zelf kijk hoe het gaat en me weer meld als de klachten terugkomen.  Ik heb de behandelingen prettig ervaren. Mirjam gaat rustig te werk, de ruimte is prettig en schoon en ik genoot erg van het glas water achteraf! Mensen met vergelijkbare klachten kan ik deze niet- belastende en voor mij effectieve behandeling aanraden.Schrijf hier uw eigen ervaring:

Uw naam (verplicht)

Uw recensie

Terug